WeightWatchers online of bij jouw in de buurt

Weightwatchers

Dit dieet werkt al 50 jaar lang en is erg succesvol gebleken. Velen zijn met behulp van dit dieet kilo’s afgevallen! Bij de online cursus staan ze 24 uur per dag voor je klaar om vragen te beantwoorden, je kunt speciale app’s installeren op je telefoon of tablet, je krijgt meer dan 1.200 recepten en je krijgt ook fitness tips speciaal op jouw niveau!

Je kunt kiezen voor de online cursus of een cursus bij jouw in de buurt of een combinatie van beiden.

Karlieneke had moeite om haar resterende zwangerschapskilo’s eraf te krijgen. Daarom besloot ze om samen met een vriendin naar een Weight Watchers cursus te gaan. Ze leerde hoe ze goede keuzes kon maken waardoor ze zich bewuster werd van wat ze allemaal at. Afvallen met het programma beviel haar zo goed dat ze ook andere mensen ervan probeerde te overtuigen.

Hoe werkt Weight Watchers?

Weight Watchers werkt volgens een zogenoemd ‘ProPoints plan’ waarbij je mag toegeven aan de verleidingen om je heen. Met de online app “De recepten planner” (alleen bij de online cursus) kun je invoeren wat je gaat eten die dag, daarbij berekend de app of dit past in een evenwichtige voeding en geeft je eventueel een lichtere variant. Je mag echter wel je favoriete gerechten blijven eten, je wordt niet verplicht tot het eten van voedsel dat niet bij je past.

Bij de offline cursus krijg je advies van een coach en krijg je steun van medecursisten.

weightwatchersMet de aanpassingen in dit dieet ga je:

  • Nog steeds lekkere dingen eten, je leert er alleen meer van genieten.
  • Je leert slimmer te eten, zonder dat je minder eet: elk voedingsmiddel heeft zijn eigen ProPoints waarde: een makkelijk te gebruiken cijfer op basis van het eiwit-, koolhydraat-, vet- en vezelgehalte.
  • Je krijgt je persoonlijke ProPoints dagtotaal op basis van je lengte, gewicht, leeftijd en geslacht. Hoe je je dagtotaal inzet, beslis je volledig zelf.

Wat leer je tijdens de cursus van weightwatchers:

  • Slimmere keuzes maken.
  • Meer bewegen, op jouw niveau.
  • Een gewoonte ontwikkelen zodat de keuzes automatisch gaan.
  • Je eigen dieetplan te trekken.

Meer informatie over WeightWatchers

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *