het Paleo dieet

paleo-revolutie

Ontdek hoe miljoenen mensen ter wereld met Paleo weer hun gezondheid in eigen hand nemen, vet verliezen, energieker worden en meer zelfvertrouwen opbouwen.

Waarom 50% van de Nederlandse bevolking te dik is.

Doordat voedsel fabrikanten ongemerkt steeds meer verslavende producten op de markt brengen, hebben veel mensen moeite om te stoppen met snoepen. Ook de overheid werkt mee aan het promoten van ongezonde producten zoals brood en aardappels. We hebben te veel vertrouwen in de overheid. Hoe kan het ook anders, hoe zou de aardappel industrie ineens omvallen als iedereen in Nederland direct zou stoppen met aardappels eten? Dat heeft effect op de economie en dus ook de overheid.

Neem de controle over je eigen lichaam!

Door de toename van suikers en koolhydraten in ons eten worden we te dik. Reclames maken het ons moeilijk om nee te zeggen tegen deze lekkere producten. Ze zijn verslavend gemaakt. We eten elke dag te veel koolhydraten, die omgezet worden in glucose. Vervolgens eten we ook veel suiker (ook glucose) en al die glucose bij elkaar wordt doordat we meer binnen krijgen dan we kunnen verbruiken weer omgezet in vet.

omzetting van koolhydraten in vet

het Paleo Dieet!

Onze voorouders hadden vroeger niet alleen minder te eten, ze aten voornamelijk ook minder koolhydraten en suikers. Dit kwam doordat dit gewoon weg niet aanwezig was in de natuur. Er was wel wat fruit en wat aardappelen, maar niet zoveel als we nu hebben. Ons lichaam kan gemiddeld 80 gram koolhydraten per dag verwerken, we eten nu gemiddeld 300-500 gram koolhydraten per dag! Dat is meer dan 200-400 gram te veel!

Producten waar veel koolhydraten en suikers inzitten zijn voornamelijk:

  • Graan / Mais: Brood, crackers, rijst, aardappelen, krentenbollen, eierkoeken, pasta, cruesli.
  • Bewerkte voeding: Snoep, pakje-zakje maaltijden, sauzen, chips, koekjes.
  • Sapjes en frisdrank: Vruchtensapjes, frisdranken, dubbeldranken.

 

325x400xpaleorev-boek-front.png.pagespeed.ic.4paMjM2gsI

Het boek.

In dit boek vind je veel informatie over de Paleo theorie. Het boek is niet alleen bedoeld om af te vallen, maar om gezonder met je eigen lichaam om te gaan, zoals de natuur het bedacht heeft. Je merkt binnen 3 weken dat je begint af te vallen en meer energie krijgt. Ook zul je merken dat je vrolijker en opgewekter wordt. Het is niet alleen een dieet, maar een levensstijl die makkelijk te volgen is.

Wordt ook weer baas over je eigen lichaam!

Ga naar de officiële website voor meer informatie en verkoop

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *