Paleo Recepten in 15 minuten

Paleo 15 minuten recepten kookboek

Je kent het vast wel, je hebt een drukke dag gehad en je moet nog eten koken. Je hebt absoluut geen zin om een uur of langer in de keuken te staan, maar je wilt wel gezond eten.

In het Paleo receptenboek “Paleo in 15 minuten” vindt ruim 100 pagina’s aan heerlijke Paleo recepten die je ook nog is in 15 minuten kunt klaar maken, zodat je nog wat vrije tijd overhoudt.

Ebook 15 minuten Paleo receptenWaarom Paleo?

Misschien ben je nog niet bekend met het Paleo dieet. Paleo is eigenlijk geen dieet, je gaat namelijk bewuster om met je eten. Je hebt geen voedingssupplementen nodig en je hoeft geen calorieën te tellen. Het enige wat je eet zijn voedingstoffen die je lichaam nodig eet, je eet biologische groenten, vlees, fruit en noten. Voedsel waar ons lichaam voor is gemaakt. Paleo is eigenlijk weer terug naar de basis.

Met de juiste Paleo Recepten krijg je de meest optimale voedingstoffen binnen.

Goede, gezonde voeding staat of valt met de juiste Recepten. Paleo recepten werken om twee manieren om je lichaam gezond te krijgen (en te houden)

 1. Je krijgt de maximale voedingsstoffen binnen
 2. Je verminderd het aantal gifstoffen dat je binnenkrijgt.

Het binnenkrijgen van de maximale voedingsstoffen komt doordat je natuurlijke plantaardige en dierlijke voeding eet welke niet zijn aangetast door chemicaliën

Door het mijden van de gifstoffen uit de verpakkingen en bewerking van voedsel (bespoten groenten bijvoorbeeld) krijg je minder gifstoffen binnen. Hierdoor gaat er minder energie in ons lichaam verloren bij het gevecht tegen de gifstoffen. Er blijft dan meer energie over om je beter te voelen, te presteren en er beter uit te zien!

Het recepten boek “15 minuten Paleo”

In het recepten boek vindt je ruim 100 pagina’s aan Paleo recepten. Met behulp van deze recepten kun je alle gezondheidsvoordelen ervaren die ervoor zorgen dat vele Nederlanders al zo positief zijn over Paleo.

Gerechten 15 minuten Paleo

De recepten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Soepen en Salades
 • Vlees, vis en gevogelte
 • Rijst en Pasta’s
 • Eiergerechten
 • Desserts
 • Zoete Verwennerij

Kookboek Paleo keuken Basics

Gratis “Paleo keuken Basics”

Daarnaast krijg je bij het boek “15 minuten Paleo”  gratis het kookboek “Paleo keuken Basics”
Hierin vindt je 19 Paleo basis recepten, zoals:

 •  Tomatensaus
 •  Mayonaise
 •  Tartaarsaus
 •  Ceaser Dressing

 

Meer informatie over 'Paleo recepten in 15 min'

 

Één Reactie

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *