Natural Detox cursus

Miss Natural Detox cursus ontgift je lichaam door gezond te eten

Je lichaam ontgiftigen met deze online detox cursus!

Weet jij allemaal wat je aan bestrijdingsmiddelen en andere chemicaliën eet?

Fabrikanten stoppen in bijna alle producten steeds meer chemicaliën. Ook boeren gebruiken steeds meer bestrijdingsmiddelen om ervoor te zorgen dat ze een goede oogst krijgen met een hoge opbrengst. We raken hierdoor steeds meer verzadigd in de hoeveelheid bestrijdingsmiddelen en chemicaliën die wij dagelijks ongemerkt binnen krijgen. Dit gebeurd niet alleen via ons eten, maar ook via cosmetica en de kleding die je draagt. Vaak veroorzaakt dit klachten die doctoren niet kunnen oplossen.

Een gemiddeld persoon eet per jaar 4,5 kilo aan bestrijdingsmiddelen en chemicaliën. Deze blijven soms wel voor altijd in je lichaam aanwezig!

Gezondheidsklachten veroorzaakt door chemicaliën:

 • Weinig energie.
 • Hoofdpijn en misselijkheid.
 • Maag klachten.
 • Overgewicht.
 • Allergieën.
 • Stemmingswisselingen.
 • Depressie en stress.
 • Kramp, gewrichts- of spierpijn.
Ga naar de officiële website voor meer informatie

 

Mijn eigen ervaring met het zuiveren van je lichaam!

Naast mijn suiker dieet heb ik ook een detox gevolgd. In het begin was het even wennen: wat mag je eten en wat niet? Ik deed dit om van mijn “vage” klachten af te komen. Ik was al ruim 1 jaar ziek thuis en kon niet meer werken. Ik kreeg steeds opnieuw longontstekingen, die onverklaarbaar waren en niet werden erkend door artsen. Nadat ik bij een alternatieve therapeut kwam (omdat ik medisch gezien gezond was verklaard) kreeg ik te horen dat mijn klachten kwamen omdat ik teveel gifstoffen en suiker in mijn lichaam had.

Hoe moet je detoxen? In bijna alles zit gif!

Met deze cursus leer je hoe je een nieuwe start kunt maken en weer een gezond lichaam te krijgen. Na een paar weken voelde ik mij herboren. Ik voelde mij niet meer moe een kreeg een hele mooie gladde huid zonder acne, een kwaal die ik vanaf mijn pubertijd voor lief had genomen. Ook ben ik veel afgevallen ik had mij nog nooit zo fit gevoeld!

Ik heb nooit meer een longontsteking gehad en ik ben na 3 jaar nog steeds op en top fit. Het was heerlijk om van mijn omgeving te horen dat ik er zo mooi slank en vooral gezond uit zag!

De cursus “detox” 

miss natural lifestyle

Deze online cursus duurt maar liefst 6 weken. Hierin leer je je lichaam te zuiveren door middel van een detox periode. Je zult je gezonder, fitter en zelfverzekerder gaan voelen. Voor, tijdens en na de detox periode leer je bovendien alles over de vele voordelen van een detox en hoe je zelf het ontgiftingsproces kunt ondersteunen.

Hoe werkt het:

 • 4 dagen afbouwen
  Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je minder zal eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken.
 • 14 dagen Detox
  De eigenlijke detox duurt twee weken. Tijdens deze twee weken worden ‘sapdagen’ afgewisseld met ‘eetdagen’. Op de sapdagen zul je je beperken tot het drinken van vruchten- en groentesappen. Tijdens de eetdagen mag je eten, maar worden er wel bepaalde voedingsstoffen uitgesloten.
 • 4 dagen opbouwen
  Na de detox is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel.

Waaruit bestaat de cursus:

 • In 6 weken leer je alles over het ontgiften van je lichaam en je geest.
 • Je ontvangt een Detox boodschappenlijstje om direct de juiste spullen in huis te halen.
 • Je krijgt het gehele Detox schema om thuis op je koelkast te hangen, zodat je alles duidelijk bij kunt houden.
 • Een aantal keer per week ontvang je een e-mail met een link naar het nieuwe cursusdeel met motiverende tips en adviezen.
 • Je ontvangt bij elk cursusdeel informatie, opdrachten en praktische tips.
 • In de speciale besloten Facebook groep van het “Natural Detox Plan” kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen én elkaar motiveren en vragen stellen.
 • Na 6 weken zal je je fitter en energieker voelen, weet je alles het ontgiften van je lichaam en wat de voordelen zijn van het volgen van een Detox.
 • Je krijgt toegang tot de speciale cursus omgeving van het Natural Detox Plan.

BONUS E-book “35 Natural Detox Recepten” t.w.v. €14,95

Wie het Natural Detox Plan volgt, krijgt ook gratis een Natural Detox Receptenboek, met daarin 35 heerlijke recepten voor sapjes, ontbijt, lunch, diner en snacks. Deze zijn allemaal voor tijdens je detox periode, maar natuurlijk ook lekker om klaar te maken na je detox! Alle recepten zijn uiteraard 100% natural en zonder suiker.

Ontgiften en gezonder eten. Detox cursus miss natural

De aanbieder van de cursus ‘Detox’:

“Hallo, ik ben Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle. Het interactieve platform over biologisch eten en natuurlijk leven. Gedurende vijftien jaar heb ik met veel plezier in de fitnessbranche gewerkt. Daarna volgde ik de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde, omdat ik meer over voeding wilde weten. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.

Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!

Zo is het concept Miss Natural Lifestyle ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid.”

Ga naar de officiële website voor meer informatie

 

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *