Groene smoothies

50 groene smoothies

Wil je gezonder leven?

Mooi slank, fit en een goede weerstand hebben? Vaak voelen we ons moe, hebben we hoofdpijn, zien we er bleek uit. Door veel junk-food en kant-en-klaar maaltijden kun je ook last krijgen van acne, overgewicht of een te hoge bloeddruk. Ook zijn we vatbaarder voor ziektes. Omdat veel mensen om ons heen dezelfde klachten hebben, zal het wel erbij horen, toch? We weten vaak wel dat het eten van meer groente en fruit beter voor ons is. Waar waarom houden we ons hier niet aan?

Geen tijd?

We willen vaak wel gezond leven, maar door tijdsgebrek heb je vaak geen zin om uitgebreid te gaan koken en laat je de goede voornemens al snel varen. Een druk gezin of drukke baan kunnen er al snel voor zorgen dat je aan het einde van de dag geen zin meer hebt om in de keuken te staan. Een snelle hap is dan een makkelijke oplossing.

Vicieuze cirkel doorbreken!

Je hebt geen tijd en energie om gezond te koken. Je eet weer die makkelijke magnetron maaltijd en de volgende dag voel je je weer moe en futloos. In die magnetron maaltijd met hutspot zitten ook groenten toch? Helaas zitten er veel zout en conserveringsmiddelen in verwerkt en zijn de vitaminen zo goed als verdwenen. Bij het maken van deze smoothies blijven alle vitaminen behouden! Je voelt je de dag erna een beter mens! Gezonder! Je bent fitter en minder moe. Waardoor je nog meer trek krijgt in nog een lekkere smoothie. Elke dag zal het beter met je gaan en dat zien de mensen om je heen ook! Je hoeft niet eens de hele dag smoothies te drinken en kunt de rest van de dag je normale voedingspatroon aanhouden terwijl je wel de positieve effecten ervan gaat merken.

groene smoothies recepten 50 stuksHoe werken “Groene smoothies” voor jou?

  • Door de hoeveelheid vitaminen krijg je meer energie.
  • Door het drinken van veel water, groente en fruit, krijg je minder trek.
  • Je krijgt minder vetten en koolhydraten binnen waardoor je afvalt.
  • Je krijgt een betere weerstand tegen ziektes.
  • Je krijgt een mooie en egale huid.
  • Verbetering van je bloeddruk
  • Verbetering van je stoelgang
  • Veel variatie met maar liefst 50 recepten!

Wordt ook gezond in een handomdraai!

 

Ga naar de officiële website voor meer informatie en verkoop

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *