Cursus natuurlijk suikervrij

Natuurlijk suiker vrij dieet

Suiker is giftig!

Wist je dat suiker net zo slecht is voor je lichaam als roken?

Voedingsmiddelen fabrikanten stoppen in bijna alle producten steeds meer suiker. We raken hierdoor steeds meer verzadigd in de hoeveelheid suiker die wij dagelijks ongemerkt binnen krijgen. Vaak veroorzaakt dit klachten die doctoren niet kunnen oplossen. Suiker geeft energie, maar wist je dat je juist meer energie krijgt als je stopt met suiker eten? De (geraffineerde) suikers verstoren onze bloedsuikerspiegel, waardoor we tijdelijke hyperactieve momenten kennen, maar ook de bekende suiker dips hebben. Dit onbalans is niet goed voor je lichaam.

Wist je dat een suikervrij leven..

 • Je juist meer energie geeft?
 • Je energie niveau de hele dag op peil blijft omdat je bloedsuikerspiegel niet schommelt?
 • Je minder trek krijgt in zoetigheid en daardoor vreetbuien uitblijven?
 • Je darmen zonder suiker, beter gaan functioneren en je stoelgang verbeterd?
 • Je een betere concentratie en geheugen krijgt?
 • Je huid, nagels en haren mooier worden?
 • Je een betere weerstand krijgt en het vaak onverklaarbare klachten op lost?
Ga naar de officiële website voor meer informatie en verkoop

 

Mijn eigen ervaring met het suikervrij dieet

Ik leef al ruim 3 jaar suikervrij! In het begin was het even wennen: wat mag je eten en wat niet? Ik deed dit niet om af te vallen maar om van mijn “vage” klachten af te komen. Ik was al ruim 1 jaar ziek thuis en kon niet meer werken. Ik kreeg steeds opnieuw longontstekingen, die onverklaarbaar waren en niet werden erkend door artsen. Nadat ik bij een alternatieve therapeut kwam (omdat ik medisch gezien gezond was verklaard) kreeg ik te horen dat mijn klachten kwamen omdat ik teveel suiker in mijn lichaam had. Ik was een beetje sceptisch: “Hoe kan dat nou in verband staan met elkaar?”. Toch heb ik zijn advies opgevolgd. Ik heb alle verpakkingen in de supermarkt omgedraaid en kwam erachter dat zelfs in ham suiker zat!

Wat moest ik eten? In bijna alles zit suiker!

Met deze cursus leer je hoe je natuurlijk suikervrij kunt leven. Ik viel tot mijn verbazing 1 kilo per week af, terwijl dit niet mijn doel was geweest, een leuke bijwerking! Ik had geen vreetbuien meer, maar at wel veel van de producten die ik wel mocht eten. Daardoor zat ik nooit met een lege hongerige maag. De eerste 2 weken waren het zwaarst. Mijn lichaam moest duidelijk de reset knop vinden. Ik voelde mij futloos, mijn lichaam was al zijn hele leven lang gewent om ‘kant en klare’ suikers aangeleverd te krijgen, nu moest ik zelf energie uit mijn lichaam gaan halen. Na die twee weken voelde ik mij herboren. Ik voelde mij niet meer moe een kreeg een hele mooie gladde huid zonder acne, een kwaal die ik vanaf mijn pubertijd voor lief had genomen.

Ik heb nooit meer een longontsteking gehad en ik ben na 3 jaar nog steeds op dit mooie gewicht. Het was heerlijk om van mijn omgeving te horen dat ik er zo mooi slank en vooral gezond uit zag!

De cursus “natuurlijk suikervrij”. 

Deze online cursus duurt maar liefst 40 dagen. Hierin leer je natuurlijk suikervrij te leven. Je zult je gezonder, fitter en slanker gaan voelen. De cursus bestaat uit 10 delen:

Deel 1

 • Een overzicht met de do’s en don’ts van suiker.
 • Je ontvangt het e-boek ‘Suikervrije Smul Recepten‘ met daarin tien suikervrije recepten voor de lekkere trek.
 • Toegang tot de besloten Facebookpagina van Miss Natural en het Forum.
 • Je leert waarom crash diëten niet werken.

miss natural lifestyle

Deel 2

 • Wat zijn geraffineerde suikers? In welke voedingsmiddelen is het verwerkt en wat zijn essentiële suikers precies?
 • Hoe het komt dat bewerkte suiker ongezond is?
 • Gezonde en natuurlijke alternatieven.

Deel 3

 • De drang naar zoet, zout en andere snaai behoeften. Waar komt het vandaan en hoe kom je er weer vanaf?
 • Uitgebreide informatie over het lezen van etiketten en er komen enkele voedselschandalen aan bod.

Deel 4

 • De gevolgen en gevaren van het eten van suiker. Suiker is net zo slecht als roken en minstens zo schadelijk!
 • De verslavende werking.

Deel 5

 • Suikervervangers en zoetstoffen. Er zijn vele benamingen voor geraffineerde suikers. We nemen de ‘undercover-suiker’ onder de loep.
 • E-nummers en zoetstoffen, zoals aspartaam.
 • Heerlijke suikervrije snackrecepten.

natuurlijk suikervrij

Deel 6

 • Koolhydraten – waaronder suiker – hebben een slecht imago. Hoe komt dat?
 • Gezonde alternatieven.

Deel 7

 • Voedingssupplementen: luxeartikelen of een must?
 • Voedingsstoffen en broodbeleg.

Deel 8

 • Foutje gemaakt? Over damage-control, wilskracht en discipline.
 • Een gouden tip hoe je jouw nieuwe eetpatroon en levensstijl kunt volhouden!

Deel 9

 • Hoe ga je om met speciale gelegenheden, zoals een verjaardag? Een ‘verplichte’ borrel op het werk? Of een vakantie? Genoeg verleidingen die op de loer liggen.

Deel 10

 • Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude patronen?’

geld-terug-garantie

Je loopt geen enkel risico. Als het programma niet is wat je zoekt kun je binnen 10 dagen gebruik maken de 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.

 

De aanbieder van de cursus ‘Natuurlijk suikervrij’:

“Hallo, ik ben Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle. Het interactieve platform over biologisch eten en natuurlijk leven. Gedurende vijftien jaar heb ik met veel plezier in de fitnessbranche gewerkt. Daarna volgde ik de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde, omdat ik meer over voeding wilde weten. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.

Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!

Zo is het concept Miss Natural Lifestyle ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid.”

Ga naar de officiële website voor meer informatie en verkoop

 

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *